Zelf je bekkenpijn verminderen met een effectieve methode voor thuis

Leer hoe je zelf kunt werken aan je herstel… zelfs als je al van alles geprobeerd hebt en denkt dat niets meer helpt!

Bekkenpijn beperkt je en

vermindert de kwaliteit van leven 

Niet lang op een stoel kunnen zitten, pijn en vermoeidheid na het boodschappen doen, of heel vaak moeten plassen. Hevige zadelpijn bij een eindje fietsen, problemen met traplopen, je kind niet kunnen verzorgen of pijn bij het vrijen.  Bekkenpijn en de daarbij horende klachten hebben een enorme impact op je dagelijkse leven.

Het kan je behoorlijk onzeker maken. Gaat het ooit nog over, is er misschien iets stuk? Hoe krijg ik mijn dagelijkse leven weer op de rit? Kan ik uiteindelijk gewoon weer sporten en de dingen doen die ik leuk vind? Wanneer kan ik weer aan het werk? Wie kan me helpen?

Vaak voel je je ook gefrustreerd, of niet serieus genomen. Omdat je regelmatig te horen krijgt dat het vanzelf wel over gaat. Of dat je er maar mee moet leren leven. Dat het gewoon een kwestie is van meer ontspannen en minder stress.

Of als je een vrouw bent; dat het ‘er nu eenmaal bij hoort’ na een zwangerschap of bevalling. Misschien zegt iemand zelfs dat ‘het tussen je oren zit’!


Je weet niet precies wat je er zelf aan kunt doen en bij wie je moet zijn. Je bent bij 1 of meer behandelaars geweest, maar ze weten zich niet goed raad met je klachten. Of ze behandelen je maar voor 1 specifiek symptoom.

Misschien heb je al van alles geprobeerd. Verschillende pijnstillers of medicijnen, operaties, fysiotherapie of praten met een psycholoog.

Je denkt dat er niets meer aan te doen is en verbijt de pijn en alle ongemakken. Of je blijft koppig doorzoeken naar een behandeling die wél effectief is, maar dit is nog niet gelukt.

Is het mogelijk om zélf effectief iets aan bekkenpijn te doen?

Stop Bekkenpijn

Een effectieve methode om zelf mee aan de slag te gaan

De online cursus Stop Bekkenpijn geeft je alle tools en technieken om zélf je bekkenpijn en -klachten te verminderen. Zonder pillen, operaties of ingrijpende behandelingen. Gewoon in de comfort van je eigen huis. Met duidelijke video’s, stappenplannen, checklists en opdrachten, leer je verschillende zelfbehandelingstechnieken om snel je (pijn)klachten te verminderen.

Speciaal aanbod! Schrijf je nu in en krijg 40% korting!


Dit krijg je bij je inschrijving

Na inschrijving krijg je direct toegang tot alle lessen, video’s, downloads en materialen in de online leeromgeving. De modules zijn duidelijk en overzichtelijk met een uitgekiende, zorgvuldige opbouw. Zo leer je stap voor stap alle zelfbehandelingstechnieken voor het beste resultaat. Wil je snel een gevorderde techniek proberen omdat je veel klachten hebt? Of het juist wat rustiger aan doen vanwege flare ups? Volg dan eenvoudig de route die bij jou past. Zo sluit de cursus altijd optimaal aan bij wat jij nodig hebt.

Effectieve zelfhulpmethode

Gerichte oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. In de comfort van je eigen huis. Zonder pillen of operaties.

Drastische vermindering van pijn

Gewoon weer kunnen lopen, zitten, fietsen, staan en strakke kleding dragen. Dus je kwaliteit van leven terug!

Grip op je eigen herstel

Kennis van je eigen lichaam, behandelmethodes en wat je zélf kunt doen. Zo krijg je weer controle. 

Altijd en overal toegang

Oefen waar en wanneer je maar wilt. Zonder te reizen of te wachten op een afspraak met je behandelaar.

Wat anderen zeggen over de cursus

Loubna Tahayekt

Docent

Blij met een effectieve methode die bij me past

De filmpjes met praktisch advies en oefeningen hielpen me om mijn probleem op een rustige en prettige manier aan te pakken, passend in mijn drukke agenda.

Sanne Rezk

Office Manager

Al na een paar weken verbetering

Met behulp van de duidelijke oefeningen en triggerpoint massage (allemaal goed uitgelegd in de korte video's), merkte ik na een paar weken al verbetering.

Yadira Roggeveen

Gynaecoloog

Toegankelijke online cursus van hoog niveau

Femke stelt de mens met klachten van chronische bekkenpijn centraal. Die kan vervolgens zelf en vanuit huis goed geïnformeerd de behandelkeuzes overwegen.

Compleet programma voor thuis

In 5 modules zet je de juiste stappen om bekkenpijn te verminderen en zelf te werken aan je herstel.

1

Module 1: Leer je bekken kennen

Kennis is macht, zegt men. Daarom leer je in deze module meer over oorzaken en symptomen van bekkenpijn, de anatomie van het bekken en waarom je vaak (onnodig) lang met klachten rondloopt.


2

Module 2: Gezonde bekkenbodem

Waarom een goede basis begint met een gezonde bekkenbodem en krachtige technieken om dit zelf te bereiken.


3

Module 3: Bouw vitaal bindweefsel

Een goede conditie van van je bekken begint bij gezond en vitaal bindweefsel. En dit kun je met verschillende technieken zelf verbeteren! 


4

Module 4: De kracht van Triggerpointmassage

Leer zelf de juiste triggerpoints behandelen bij bekkenpijn en bekkenbodemklachten. Zonder therapeut, gewoon in de comfort van je eigen huis.


5

Module 5: Succesvol Stretchen & Bewegen

Een effectief oefenprogramma met een berg tips om bekkenpijn te behandelen én voorkomen.


Bonus

Dit krijg je nog meer bij de cursus!

Een schat aan informatie, oefeningen, tips en materialen geven een stevige basis voor jouw zelfhulp-reis. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je leert hoe je de zelfhulptechnieken veilig en op de juiste manier kunt uitvoeren. Tot slot krijgt je effectieve tools om de stof beter te onthouden én slim in je dagelijkse leven toe te passen. En als kers op de taart krijg je levenslang toegang, inclusief alle updates!

Bonus 1
Handige quizzes

Iedere module heeft aan het eind een korte, leerzame quiz. Leuk om te doen én het helpt jou de highlights van de belangrijkste informatie weer even te herhalen. Ook handig om te testen hoeveel je al weet. 

Bonus 2
Waardevolle werkbladen

Elke les bevat handzame werkbladen om te downloaden en te gebruiken. Deze helpen je om de lessen te integreren in je dagelijkse routine en er actief mee aan de slag te gaan. 

Bonus 3
Duidelijke demonstraties

In de lessen vind je overzichtelijke uitleg met tekst en illustraties. Maar ook duidelijke video's met praktische demonstraties en workouts. Zodat je precies weet hoe je de oefeningen en technieken kunt uitvoeren. 

Over de docent,
Femke Brand

Femke had vele jaren chronische bekkenpijn. Ze las zoveel mogelijk (inter)nationale literatuur en probeerde vele behandelingen. Toen kwam ze op het spoor van triggerpointtherapie, fasciarelease en nieuwe methodes uit Amerika. Vanaf dat moment begon haar echte herstel! 


Haar kennis van de afgelopen 16 jaar en de effectieve zelfhulpmethode maakt ze graag toegankelijk met Stop Bekkenpijn. Zodat jij niet het wiel weer hoeft uit te vinden. En je zelf de tools in handen krijgt voor grip op jouw herstel.

Wat cursisten zeggen over de docent

Sanne Rezk

Office Manager

Ontspannen uitleg en persoonlijke ondersteuning 

Wat mooi dat ervaringsdeskundige Femke haar jarenlange zoektocht naar een oplossing voor haar eigen bekkenproblemen heeft ingezet om anderen in soortgelijke situaties te ondersteunen. De filmpjes waarin zij op kalme en ontspannen manier uitleg geeft, zorgen voor een gevoel van persoonlijke ondersteuning, ondanks dat het een online cursus is.

Loubna Tahayekt

Docent

Heldere video's waar je meteen mee aan de slag kunt

De instructie is heel helder, de filmpjes kijken makkelijk en zijn lekker om naar te luisteren. Een video is zo voorbij en laat helder zien wat je moet doen, zodat je meteen aan de slag kunt. Mooi beeldmateriaal en duidelijk overzicht in elk blok. Ook prettig: je kunt de informatie van de les lezen en een filmpje kijken ter ondersteuning, of andersom. Net wat je fijn vindt.

Truus Bouman

Gepensioneerd docent

Duidelijke oefeningen en instructieve video's

Femke legt de bouw van het bekken helder uit, evenals de verschillende oorzaken van de pijn. Ook de functies van de bekkenbodem worden duidelijk uitgelegd en de terreinen waarop klachten kunnen ontstaan. De rustig en weloverwogen gesproken tekst is ook te lezen. De video’s zijn instructief en oefeningen worden goed voorgedaan.

De waarde van Stop Bekkenpijn

Je kunt alle lessen volgen waar en wanneer je maar wilt. Ook krijg je levenslange toegang tot alle teksten, video’s, workouts, downloads en updates. Dus een leven lang veilige, wetenschappelijk verantwoorde en nauwkeurige informatie over je bekken voor elke fase in je leven.


En hoeveel waarde heeft dit voor jou: ✓ Aanzienlijke vermindering van pijn ✓ Weer kunnen zitten, fietsen, sporten of strakke kleding dragen ✓ Grip op je eigen herstel ✓ Je kwaliteit van leven terug.


Met Stop Bekkenpijn krijg je deze waarde dubbel en dwars terug!

Bovendien bespaar je een hoop kosten. Een chronische aandoening kost gemiddeld 38 behandelingen fysiotherapie en de behandelduur is gemiddeld 2,5 keer zo lang *. Zonder aanvullende verzekering kost dit je in minimaal zo’n €1.900,-. ** Heb je wel een aanvullende verzekering? Dan ben je in een jaar zeker €1.400,- kwijt.


Daar komen vaak ook nog reistijd en reiskosten bij. Als je gelukt hebt, is er een gespecialiseerde bekkenfysio in de buurt, maar mensen met complexere en langer durende klachten moeten soms ver reizen (ook fysiek een enorme drempel). Mogelijk heb je ook extra kosten aan zaken als medicatie, hulpmiddelen, extra hulp in huis of meer kinderopvang en minder inkomsten doordat je minder kunt werken. Al met al kunnen de bedragen flink oplopen tot duizenden euro's per jaar! En dat is dan alleen nog maar de financiële kant. Chronische bekkenpijn kost je ook veel levensgeluk en welzijn.


* Bron: Nivel onderzoek naar zorggebruik fysiotherapie

** Een sessie bekkenfysiotherapie kost gemiddeld €50,-

*** Een aanvullende verzekering voor 20 sessies kost gemiddeld €40,-/maand.

stop bekkenpijn regulier

Effectieve zelfhulpmethode voor thuis

Nu met 40% introductiekorting

285

 171

 • Levenslang toegang
 • Inclusief updates
 • Direct beginnen
 • Toegang tot alle Modules
 • Alle bonussen

* Prijs is inclusief BTW

stop bekkenpijn
plus

Effectieve zelfhulpmethode voor thuis

Nu met 40% introductiekorting

385 231

 • Levenslang toegang
 • Inclusief updates
 • Direct beginnen
 • Toegang tot alle Modules
 • Alle bonussen
 • Toegang besloten forum
 • 1 online coachingsessie waarin je al je vragen kunt stellen 

* Prijs is inclusief BTW

regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Introductie inschrijving sluit op 15 mei 2023

  6  2
Days
:
 
  1  1
Hours
:
 
  2  7
Minutes
:
 
  0  7
Seconds

You missed out!

100% Tevredenheidsgarantie voor 14-dagen

Ik wil dat jij tevreden bent. En ik weet ook zeker dat je tevreden zult zijn, omdat er zoveel waarde in deze training zit. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan gaan we niet moeilijk doen.

Je hebt na aankoop van de training 14 dagen de tijd om dit aan te geven. Je krijgt dan zonder gedoe je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.


Wat anderen zeggen over de cursus

Sanne Rezk

Office Manager

In mijn eigen tempo en thuis te volgen & al na een paar weken verbetering 

Stop Bekkenpijn is een prettige en heldere cursus om zelf aan de slag te gaan met je bekkenproblemen. De cursus heeft een goede opbouw en een duidelijke uitleg, waarbij ik veel geleerd heb over mijn lichaam en vooral mijn bekkenbodem. Wat gek toch dat we eigenlijk zo weinig kennis hebben van iets wat we zo veel gebruiken! De basisspanning van mijn bekkenbodem was veel te hoog, waardoor ik heel vaak aandrang had om te plassen. Met behulp van de ontspanningsoefeningen en triggerpoint massage (allemaal goed uitgelegd in de korte video's), merkte ik na een paar weken al verbetering. Het fijne aan de cursus is, dat je het in je eigen tempo en gewoon thuis kunt doen, en dat je juist die onderdelen kunt kiezen, die voor jou relevant zijn.

Yadira Roggeveen

Gynaecoloog

Heel informatief & ondersteunt de behandeling bij zorgverleners  

Femke heeft aan haar eigen ervaringen haar verdiepende wetenschappelijke kennis toegevoegd en deze vertaald naar een online cursus van hoog niveau. Stop bekkenpijn is zeer informatief. Niet alleen voor mensen met chronische bekkenpijn, maar ook voor hun zorgverleners, zoals bekkenbodemverpleegkundigen, fysiotherapeuten of artsen en specialisten binnen hun opleiding of nascholing. De diverse informatie en filmpjes kunnen heel goed dienen als ondersteuning voor een behandeling bij een zorgverlener, zodat mensen met chronische bekkenpijn hier optimaal gebruik van kunnen maken. Temeer, omdat het reizen naar een specialistische zorgverlener vaak heel belastend is voor deze groep.

Loubna Tahayekt

Docent

Na al die jaren een effectieve methode die bij me past 

Bij mijn eerste kind, toen de eerste klachten zich voordeden van bekkeninstabiliteit, vertelde mijn gynaecoloog mij dat het tussen mijn oren zat. Een kwestie van acceptatie van pijn en eroverheen stappen. Dit is alweer 19 jaar geleden, maar heeft enorme invloed gehad op mijn manier van omgaan met en delen van mijn pijn en beperkingen. De openheid van Femke over haar eigen ervaring en struggle gaf mij het gevoel dat ik niet de enige ben die zoiets heeft doorgemaakt en was een soort geruststelling dat het 'oké' is. De verschillende oplossingen en tools, zijn heel fijn, door het grote aanbod kon ik kiezen wat bij mij past. De filmpjes met praktisch advies en oefeningen hebben mij geholpen om mijn probleem op een rustige en prettige manier aan te pakken. De opbouw van de cursus liet me vrij in het zelf inrichten van een programma waar ik me goed bij voel en passend in mijn drukke agenda. Al met al, ik ben dankbaar dat ik na al die jaren toch iets heb kunnen vinden dat bij mij past en effectief is. Dankjewel Femke!

Truus Bouman

Gepensioneerd docent

Aanrader voor iedereen die met bekkenpijn worstelt

Door de cursus Stop Bekkenpijn heb ik meer inzicht gekregen in de gecompliceerdheid van bekkenpijn. Een eyeopener voor mij is dat bekkenpijn juist verergerd kan worden door te ijverig te oefenen op het aanspannen van de spieren. Het is beter om de weefsels eerst te laten herstellen. Geen strak ondergoed kunnen dragen, hypergevoelig voor aanraking, pijn bij het zitten, constipatie; ik snap nu waar mijn klachten vandaan komen en wat ik eraan kan doen. De functies van de bekkenbodem worden helder uitgelegd en het wordt duidelijk dat verschillende oorzaken van de klachten ook verschillende therapieën nodig hebben en je krijgt tips om de juiste therapie te vinden. Voor mij werkte het goed om eerst de hele cursus van begin tot eind te bekijken. En vervolgens uit te zoeken welke informatie speciaal voor mij van belang is en een keuze te maken uit de oefeningen. “Stop Bekkenpijn” is een aanrader voor iedereen die met bekkenpijn worstelt!

Hannah Bouma, Mindful Touch

Hannah Bouma

Triggerpointcoach Mindful Touch

Zelf aan de slag kunnen met je genezingsproces 

Wat bijzonder en geweldig dat je deze website en online cursus hebt opgezet! Dat je vanuit je eigen ervaring en kennis aan de slag bent gegaan is echt top. Ik denk zeker dat veel vrouwen hier iets aan hebben. Fijn dat je triggerpoint en fascia zelfbehandelings-technieken hebt gebruikt. Dat zorgt dat mensen zelf aan de slag gaan en zelf weer de verantwoordelijkheid nemen over hun genezingsproces. Daar ben ik een groot voorstander van.

Karin Buurke, bekkenfysiotherapeut

Karin Buurke

Bekkenfysiotherapeut

Duidelijk en mooi opgezet

Wat een mooi project en programma heb je gemaakt. Dat zal heel veel werk geweest zijn. Maar het ziet er heel goed uit, duidelijk en mooi opgezet. Ik ga dit zeker aan patiënten doorgeven om te gaan doen, want op dit gebied is niet veel beschikbaar. Fijn dat je zelf ook zoveel beter bent geworden. Heel veel succes met de verdere ontwikkeling!

Veelgestelde Vragen

Voor wie is de cursus geschikt?

Kort gezegd is de cursus geschikt voor Iedereen met langer durende bekkenpijn en daaraan gerelateerde klachten. Dus voor:

* Vrouwen of mannen van verschillende leeftijden (18+)
* Vrouwen die wel of geen zwangerschap hebben doorgemaakt
* Mensen die (nog) geen bekkentherapie hebben gevolgd, mensen die de cursus als aanvulling willen op hun bekkentherapie of mensen die eerder bekkentherapie hebben gevolgd maar met (nog) onvoldoende resultaat. 
* Mensen met gerelateerde bekkenklachten, zoals: rugklachten, plasklachten, seksuele klachten, gynaecologische klachten en urologische klachten.

Bij welke bekkenklachten kan de cursus mij helpen?

De zelfhulpmethode geeft een duurzame verbetering van (langer durende) bekkenpijn en daaraan gerelateerde klachten. Je leert hoe je zelf je klachten kunt behandelen, en hoe je zelf je bekken weer tot rust brengt bij overbelasting of inspanning.

• Vermindering van pijn: (chronische) bekkenpijn, rugpijn, stuitpijn, pijn met zitten, menstruatiepijn, bandenpijn, pijn rond het heiligbeen, SI-gewrichten, schaambeen en de billen, pijn in de benen of pijn aan de geslachtsdelen.
• Je voelt je fitter, met een betere conditie én je kunt weer langer staan, lopen, zitten, tillen, fietsen, reizen etc.
• Verminderen van gynaecologische of urologische klachten. Denk aan problemen met plassen en ontlasten en seksuele problemen.

Kan ik zelf thuis de oefeningen doen?

Alle lessen, downloads en video’s geven duidelijke, eenvoudige uitleg en oefeningen. De modules zijn zo ingericht dat je leert om zélf met de behandeltechnieken aan de slag te gaan. Gewoon in de comfort van je eigen huis.

Dat betekent:
* Geen of minder belastende reizen naar een behandelaar.
* Beter en sneller resultaat omdat je de zelfhulpmethode dagelijks kunt doen ipv 1 keer per week naar de fysio.
* Direct zelf je klachten kunnen behandelen na inspanning, een zware dag of een terugval.
* Je krijgt overzicht van heel veel technieken en behandelopties, zodat je gericht op zoek kunt naar een behandelaar/behandeling die bij jou past.

De lessen en modules volgen een zorgvuldige opbouw, zodat de zelfbehandeling het meest effectief is en je in stapjes opbouwt van basistechnieken naar gevorderd.

[De oefeningen zijn 

Kan ik meedoen als ik zwanger ben?

Ja, je kunt meedoen als je zwanger bent. De zelfbehandelingstechnieken en tips kunnen je goed helpen om tijdens en na de zwangerschap veel minder bekkenpijn en -klachten te hebben. De oefeningen en technieken kun je zelf leren en thuis uitvoeren en zijn veilig en zonder bijwerkingen. De meeste oefeningen kun je gewoon doen. Eventueel met een kleine aanpassing, bijvoorbeeld als je buik in de weg gaat zitten.

Een aantal oefeningen zijn niet zo geschikt, bijvoorbeeld het behandelen van de buikspieren en de inwendige behandeltechnieken. Deze kun je bewaren voor na de bevalling. Overleg voor de zekerheid ook altijd eerst met je verloskundige of gynaecoloog! In ieder geval geldt: hoe eerder je leert wat je thuis zélf kunt doen aan bekkenpijn, hoe sneller je na de bevalling weer op de been bent

Is de cursus ook geschikt voor mannen?

Jazeker. Ook mannen kunnen (langdurige) bekkenpijn en bekkenklachten hebben. De cursus is in de eerste plaats gericht op vrouwen. Door zwangerschap en bevalling zijn er nu eenmaal meer vrouwen dan mannen met bekkenklachten. Maar vrijwel alle tips, tools en oefeningen zijn ook geschikt voor mannen. En als het nodig is om een oefening aan te passen, wordt dit aangegeven in de les.

Kan ik met de oefeningen een operatie voorkomen?

Dat is mogelijk. In het medische circuit komen artsen en specialisten vaak met medische oplossingen als medicijnen, pijnstillers, zenuwblokkades en operaties. Terwijl dit vaak niet nodig is en niet altijd even effectief.

Het is eerste keus om te starten met niet ingrijpende methodes om bekkenpijn en bekkenklachten effectief te verminderen. Zo kun je belastende medicijnen met bijwerkingen en operaties voorkomen. Met (ingrijpende) operaties loop je bovendien een risico dat klachten verergeren of je er nieuwe klachten bij krijgt.

Blijken de zelfbehandeling-methodes uit deze cursus & behandeling met bekkenfysiotherapie onvoldoende om je klachten te verminderen? Dan kunnen medicijnen, pijnstillers of een operatie uiteraard alsnog een goede aanvulling zijn.

Kan ik het combineren met (bekken)fysiotherapie?

Ja! De cursus Stop Bekkenpijn ondersteunt je behandeling bij een (bekken)fysiotherapeut. Het maakt de behandeling effectiever doordat je ook thuis dagelijks de oefeningen kunt doen.

Een therapiesessie wordt zo efficiënter, omdat je bekkentherapeut minder tijd kwijt is aan uitleg en zich kan concentreren op methodes en technieken die je níet zelf thuis kunt doen. Oefeningen die je eventueel ook bij je bekkentherapeut krijgt, kun je thuis op je gemak nog eens nakijken, zoveel als je wilt. 

Daarnaast zorgt wat je leert in de cursus dat je sámen met je therapeut kunt kijken naar methodes die je (nog) niet geprobeerd hebt en je een actieve rol hebt in je behandeling. Je krijgt weer grip op je eigen herstel.

Verder kan de online cursus een uitkomst zijn:
* Als je beperkt kunt reizen waardoor regelmatig naar je bekkentherapeut gaan (te) zwaar is.
* Als je er erg tegenop ziet om te starten met bekkentherapie. In de cursus kun je vast kennis maken met je bekken en behandelmethodes. Dat maakt het daarna makkelijker om wel een afspraak te maken met een bekkentherapeut die bij je past.

Wordt de training vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, op dit moment niet. In de toekomst zou ik dit wel willen regelen. Maar dit vraag veel tijd, energie en papierwerk. Tijd die ik voor nu liever steek in zoveel mogelijk mensen helpen. Je kunt je ziektekostenverzekering natuurlijk wel zelf vragen de training te vergoeden. Zij hebben er immers baat bij dat je minder behandelingen (bekken)fysiotherapie nodig hebt, geen kostbaar revalidatietraject volgt, veel medicijnen nodig hebt of een dure operatie.

Hoe snel merk je effect van de training?

Over het algemeen merk je de beste resultaten na 3 tot 6 maanden oefenen. Maar zelfs na een paar dagen of weken kun je al verschil merken.

Hoe snel dat gaat verschilt van persoon tot persoon. Het maakt namelijk uit wat je startpositie is. Ben je eerder bevallen (en hoe vaak), heb je operaties gehad of littekenweefsel? Zijn er complicerende factoren zoals bekkeninstabiliteit of hypermobiliteit? Heb je sinds enkele weken of maanden bekkenpijn of al jaren? Ook kunnen andere medische, psychische of sociale factoren een rol spelen. Je bekken en bekkenbodem zijn een onderdeel van je lijf en reageren ook op stress, spanning of ziektes.   

En het maakt natuurlijk ook uit hoe vaak en hoe goed je oefent! De training heeft het meeste effect als je consequent traint en doorzet. Ook als je een tijdje druk bent of geen zin hebt, het even wat minder gaat of last krijgt van een flare up.

Als je wilt dat je bekkenpijn binnen een week over is, moet ik je teleurstellen: het is geen quick fix. Het kost nu eenmaal tijd om spieren en bindweefsel van het bekken weer te laten herstellen. En om uit te proberen welke combinatie van oefeningen voor jou het beste werkt. Zeker als je al lang klachten hebt. Daarom is kunnen en willen doorzetten wel echt belangrijk.

Wat als de cursus toch niet bij me past?

Ik wil dat jij tevreden bent. En ik weet ook zeker dat je tevreden zult zijn, omdat er zoveel waarde in deze training zit. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan gaan we niet moeilijk doen. Je hebt na aankoop van de training 14 dagen de tijd om dit aan te geven. Je krijgt dan zonder gedoe je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Kan ik gelijk alle lessen volgen?

Zeker! Na betaling krijg je direct toegang tot de online leeromgeving. Het enige wat je nodig hebt is een device en een werkende internetverbinding. Bovendien zijn de lessen en modules meteen allemaal beschikbaar. Je hoeft niet te wachten op de volgende les. Ook hoef je geen les af te ronden om 'naar de volgende te mogen'. Het is zeker aan te raden om de uitgekiende opbouw te volgen, maar dit hoeft niet!

Je kunt ook je eigen route volgen. Omdat iedereen verschillend is. En omdat het per persoon verschilt van welke klachten je (het meeste) last hebt. Zo kun je als dat nodig is (tijdelijk) iets overslaan. Bijvoorbeeld omdat je snel de gevorderde techniek wilt proberen omdat je veel pijn hebt. Of juist wat rustiger aan wilt doen, omdat je last krijgt van flare ups. Pas de lessen eenvoudig aan zodat ze aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt eenvoudig met iDeal in een beveiligde betaalomgeving. Doe je liever een bankoverschrijving? Geen probleem, je kunt het juiste bedrag dan overmaken op NL55 ASNB 0933 0808 08 t.n.v. Tekstwinkel. Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden en voor welk pakket je hebt gekozen. Zodra je betaling binnen is, krijg je een eigen inlog voor de leeromgeving.

Ik heb het erg druk nu, kan ik later starten?

Dat is geen probleem. Je kunt de cursus nu aanschaffen (voor de huidige prijs) en vervolgens starten op een moment dat het jou uitkomt.

Niet het antwoord gevonden op je vraag?

Stuur dan even een mailtje naar info@stopbekkenpijn.nl. Ik help je graag verder.

stop bekkenpijn regulier

Effectieve zelfhulpmethode voor thuis

Nu met 40% introductiekorting

285

 171

 • Levenslang toegang
 • Inclusief updates
 • Direct beginnen
 • Toegang tot alle Modules
 • Alle bonussen

* Prijs is inclusief BTW

stop bekkenpijn
plus

Effectieve zelfhulpmethode voor thuis

Nu met 40% introductiekorting

385

 231

 • Levenslang toegang
 • Inclusief updates
 • Direct beginnen
 • Toegang tot alle Modules
 • Alle bonussen
 • Toegang besloten forum
 • 1 online coachingsessie waarin je al je vragen kunt stellen 

* Prijs is inclusief BTW

regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Stop zelf je bekkenpijn

In de afgelopen jaren heb ik al mijn ervaringen en kennis zorgvuldig verzameld en gebundeld. Met veel liefde heb ik verschillende, innovatieve behandelmethodes en oefeningen bij elkaar gebracht en verwerkt in deze cursus. 


Bekkenpijn en bijkomende bekkenklachten hebben een enorme impact op je leven. Ik gun jou ook dat je hier zelf iets aan kunt doen en stap voor stap je kwaliteit van leven weer terugkrijgt! 

Stop Bekkenpijn

   |     |      |